VÆKSTDRIVE​

​VækstDrive er en intensiv udviklingsproces, der har til formål at skabe 1-3 velovervejede og markante vækstinitiativer i private virksomheder. Initiativerne lokaliseres via en struktureret gennemgang af 5 nøgleområder:

  • Ledelsens VækstDrive
  • Produkter, services og produktudvikling
  • Salg og markedsføring
  • Nuværende og nye kunder
  • Konkurrencesituationen

Hvis du har overblik over disse 5 områder er du godt klædt på til at vurdere din virksomheds vækstmulighed.

​I et VækstDrive projekt gennemgås disse 5 nøgleområder i en dynamisk proces, så der hurtigt skabes et overblik over, hvor der skal sættes ind for at få størst muligt udbytte. Hvis ikke din virksomhed har gennemført et lignende forløb indenfor de seneste år, vil alene den grundige gennemgang af nøgleområderne igangsætte betydelig udvikling i virksomheden. Det tager typisk 1-2 uger at gennemgå hvert af de 5 nøgleområder.

VækstDrive er inspireret af den kendsgerning, at vækst forudsætter et stort engagement og drive fra ledelsen, da det er en forudsætning for at medarbejderne kan opretholde en vedvarende dynamik i deres arbejde.

Metoden egner sig til alle virksomheder, der ønsker at skabe vækst eller hjælp til at håndtere de udfordringer, som kraftig vækst giver/forstærke en igangværende proces.​

​New Milestone A/S

Bredgade 10

8600 Silkeborg

Tlf.: 4062 3020

E-mail: pep@newmilestone.dk

CVR: 28326106

HVAD KAN VI HJÆLPE DIG MED?​

Book et uforpligtende møde

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt